HACKA PIZZERIA & KEBAB SINT-TRUIDEN

HACKA PIZZERIA & KEBAB SINT-TRUIDEN Hacka Pizzeria & Kebab Sint-Truiden

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 122 beoordelingen
8 dec 2019 om 21:01 Bestelling aangevraagd om 17u15 had gevraagd voor te leveren om 18uur. Is pas geleverd om 18u40. Frieten waren niet doorgebroken en kapsalons waren koud
5 dec 2019 om 21:49 Wij zijn heel content van de pizza’s, elke donderdag worden wij verwend door De pizza’s van Hacka , doch de pizza’s zijn regelmatig te slap gebakken (bodem) jammer v/d pizza’s.
1 dec 2019 om 22:34 Had zonder groenten besteld, maar toch mét groeten gekregen. Jammer! Vorige 2x geen problemen gehad Bezorging al altijd sneller geweest dan gezegd dus zeker geen klachten daarover.
26 nov 2019 om 9:42 Heel lekker en vriendelijke bezorger
21 nov 2019 om 19:44 Lekker, netjes op tijd meer moet dat niet zijn
10 nov 2019 om 10:53 Heel lekkere lookbroodjes en broodjes kebab met friet en jonge kaas.
7 nov 2019 om 7:53 Heel lekkere kapsalon, frieten goed gebakken, steeds verse groenten en alles geordend. Beste kapsalon dat ik tot nu toe heb gegeten. En de bezorger is steeds iets vroeger dan de opgegeven leveringstijd, nooit wachten op mijn bestelling dus, ideaal!
26 okt 2019 om 21:50 Het werd veel sneller bezorgd dan aangegeven, top! Eten was lekker, hmmm!
26 okt 2019 om 18:54 Super lekker
24 okt 2019 om 21:18 Zeer lekker en super snel
21 okt 2019 om 9:16 Vorige keer 20' te laat met leveren, deze keer zat de gevraagde mayonaise er niet bij en waren ze een halfuur te vroeg. Een andere keer hebben ze vlees op een pizza gedaan waar normaal geen vlees bij zit, heel fijn als je geen vlees eet.
20 okt 2019 om 21:31 Bezorger was bijna 3 kwartier te laat en het is eten was helemaal niet zo wauw... Kaas van de lookbroodjes plakte aan de andere broodjes en de taco’s kan ik geen taco noemen... Wel een vriendelijke bezorger, rest was best een teleurstelling.